De ce un acvariu in locuinta sau biroul dumneavoastra? Din suficiente si intemeiate motive pe care le vom sustine mai jos in speranta ca va vom convinge sa deveniti un acvarist adevarat.

Unul din motive este de ordin estetic si anume acela ca prin instalarea unui acvariu locuinta dumneavoastra castiga la capitolul decorare. Multumita diferitelor variante de amenajare si iluminare ale unui acvariu putem pune in valoare multe spatii ale locuintei noastre cu ajutorul acestuia.

Acvariul inseamna o parte din natura adusa in spatiul nostru vital si are multe efecte pozitive. Acesta reprezinta un mijloc eficient de relaxare , dupa o zi de munca. Peisajul acvatic care poate fi realizat in acvariile noastre prin splendoarea plantelor acvatice si a pestilor exotici sunt privelisti de neegalat, care ne aproprie de captivanta lume acvatica.

Acvariul este un mijloc de educatie si acumulare de noi cunostinte interesante , atat pentru copii cat si pentru adulti. Prin promovarea acestui hobby sunt solicitate informatii din: geografie, biologie, chimie, fizica, chiar si matematica.

Serviciile noastre