Cleo Prest Aquariums a inceput ca primul magazin de acvaristica din orasul Constanta in 1995. Dupa ani de experienta in domeniu, serviciile noastre se ridica la standarde optime in ceea ce priveste raportul pret calitate si pot fi furnizate oriunde in Europa.

Principala activitate pe care o desfasuram este producerea, instalarea si intretinerea acvariilor de apa dulce si acvariilor marine de recif.

De asemenea firma noastra poate construi, iazuri ornamentale si helesteesisteme de filtrare si sisteme de iluminare pentru acestea, perdele de bule si alte constructii decorative cu apa pentru interior, terarii si nu in ultimul rand acvarii pentru peste de consum alimentar si utilaje pentru fermele piscicole.

Printre clientii nostri se numara Acvariul Municipal Constanta, Auchan Romania, Nord Star Shiping, Sol Maritime Services, Hotel Oxford Mamaia, Hotel BCR Bicaz, SC Perla Majestic Constanta, Restaurant Aquarium Mamaia, Holcim SA, AquaMagic Mamaia, Sanatoriul Balnear Techirghiol si multi altii.

Prin farmecul lumii acvatice activitatea noastra aduce un colt de natura in spatiul fiecaruia dintre dumneavoastra cu toate efectele pozitive ale acesteia din punct de vedere recreativ, estetic si educational... pentru aceasta va stam la dispozitie si nu ezitati sa ne contactati: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.